LPG voor heftrucks, altijd binnen handbereik

Als onderneming wilt u snel kunnen inspelen op de vraag van uw klanten. En dat betekent flexibel werken. Practigas zorgt voor het comfort van bedrijven in de logistieke sector. Onze bedrijfsinterne tankinstallaties (SKID) zorgen ervoor dat u op elk moment kunt vertrouwen op een eigen voorraad LPG. Wij zorgen ervoor dat uw hele project van a tot z wordt gerealiseerd. U hoeft enkel maar te bestellen. Zorgeloos vertrouwen op uw eigen energievoorraad, dát is de service van Practigas.

Alle LPG-diensten onder één dak

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt Practigas gasoplossingen op maat voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Wij houden de touwtjes stevig in handen en bundelen al uw LPG-diensten onder één dak. Zo kunt u genieten van de scherpste prijs, de hoogste kwaliteit en de veiligste installatie.

Vertrouwen op Practigas, dat is vertrouwen op vakmanschap. Rekent u op ons voor de LPG voor uw heftrucks of wagenpark? Dan verzorgen wij:

  • de volledige tankinstallatie, inclusief pomp, vulslang en telwerk, met de tankinhoud die past bij uw verbruik
  • alle keuringen en benodigde milieuvergunningen. U geniet van grondige ondersteuning en een sterke onderhoudsdienst, die snel en duidelijk inspeelt op al uw vragen.
  • de automatische levering van uw LPG. Via een intelligent systeem van telemetrie houden we altijd een zicht op uw verbruik én de inhoud van uw tank. Wij leveren LPG wanneer ú die nodig hebt. Staat u voor een periode van uitzonderlijk hoog verbruik? Geen probleem, dan passen wij onze leveringsintensiteit

LPG voor heftrucks? Practigas, natuurlijk!

Dankzij onze ruime ervaring en een voortdurend streven naar verbetering, geniet u bij ons van de beste service. Wij creëren LPG-oplossingen op maat van uw onderneming. Daarom is ons LPG:

  • voordelig: we bieden de beste prijzen op de markt, want we houden alles zelf in handen
  • duurzaam: werken met LPG is werken met groene energie
  • slim: intelligente systemen zorgen ervoor dat we gas leveren wanneer u het nodig hebt
  • veilig: al onze producten worden ontwikkeld en gekeurd volgens de strengste regels
  • flexibel: we vangen periodes van hoog verbruik moeiteloos op

Ontdek meteen wat wij voor u kunnen betekenen.

Contacteer onze adviseur voor de ontwikkeling van uw bedrijfsinterne tankinstallatie