Gas in flessen van Practigas, voordelig en van topkwaliteit

Al meer dan 50 jaar is Practigas dé referentie voor de verkoop en de levering van kwaliteitsvolle gasflessen. Wilt u gas in flessen laten leveren? In heel België zorgen onze experts voor stipte en voordelige leveringen aan huis of bedrijf. We bieden u een ruim assortiment aan gasflessen aan voor divers gebruik. U kunt bij ons terecht voor de levering van zowel butaan als propaan. Ziet u het liever iets groter? Ontdek dan zeker ook ons aanbod aan ondergrondse en bovengrondse gastanks!

Gasflessen van Practigas, kwaliteit verzekerd

Al onze gasflessen en toebehoren worden gekeurd volgens de Europese regelgeving. Elke gasfles wordt gevuld en verzegeld, voorzien van een etiket met alle veiligheidseisen en voorschriften. De keuringsdatum wordt steeds vermeld op de gasfles. Laat nu uw gas in flessen leveren aan huis of bedrijf!

Ik kies voor propaangas in flessen

Practigas biedt u verschillende formaten aan propaangasflessen aan. Propaan is geschikt voor alle toepassingen, zoals koken, terrasverwarming of ander hobbygebruik. Check zeker uw aansluiting wanneer u gas in flessen koopt. Bij Practigas hebben we gasflessen met zowel binnendraad- als buitendraadaansluitingen. Zo bent u zeker dat u het juiste gas in flessen vindt voor uw apparaat.

Onze propaangasflessen in het kort:

  • binnen- of buitendraadaansluiting
  • geschikt voor alle toepassingen
  • in formaten van 2.5, 5, 10.5, 18, 33 en 46.5 kilogram in stalen flessen
  • in formaten van 5 en 10.5 kilogram in lichtgewicht kunststoffen flessen
  • gekeurd volgens de Europese regelgeving

Ik bestel nu voordelig propaangas in flessen bij Practigas

Ik kies voor butaangas in flessen

Butaangasflessen zijn perfect voor gebruik binnenshuis en op de camping worden verkocht in verschillende formaten. U herkent ze aan hun blauwe kraag. Ook onze butaangasflessen kunnen terug gevuld worden in ons eigen vulcentrum. Butaanflessen zijn ook voorzien van een binnendraad- of buitendraadaansluiting.

Onze butaangasflessen in het kort:

  • voor binnenshuis- en campinggebruik
  • buitendraad- en binnendraadaansluiting
  • gekeurd volgens de Europese regelgeving
  • in formaat van 12.5 kilogram (staal)

Ik bestel nu voordelig butaangas in flessen bij Practigas