Info over ondergrondse gastanken?

Ondergrondse gastank

Ondergrondse gastank: veilig en onverwoestbaar

Een ondergrondse gastank combineert alle voordelen van verwarmen op gas. U merkt niet dat er een ruime tank aanwezig is op uw terrein. De experts van Practigas coördineren alle nodige grond- en graafwerken.

De ondergrondse gastank zit verborgen, maar blijft eenvoudig bereikbaar voor onze professionals. U hebt altijd een ruime hoeveelheid gas voorradig, zonder de zichtbare aanwezigheid van een grote gastank.

Ontdek hier onze verschillende soorten ondergrondse gastanks

Ondergrondse gastank plaatsen: specialistenwerk

Voor de plaatsing van uw ondergrondse gastank rekent u op ervaren experts. Bij Practigas hebben we ruim 50 jaar ervaring in de levering, plaatsing, herstelling en het onderhoud van ondergrondse gastanks. Onze knowhow zorgt voor een snelle en probleemloze installatie van uw tank.

Een ondergrondse gastank is in principe onverwoestbaar. Maar om de veiligheid van u en uw gezin te waarborgen, zorgen we voor een regelmatige controle van de tank door een onafhankelijk organisme. Zo grijpen we snel in bij onregelmatigheden en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Wist u trouwens dat Practigas enkel dubbel gelaagde tanks verkoopt? Dankzij onze dubbel gelaagde gastanks, loopt uw tank geen risico op condens of vochtvorming. Er is geen sprake van corrosie, waardoor uw ondergrondse gastank een leven lang meegaat. Veiligheid boven alles!

Ondergrondse gastank kopen, inclusief volledige service

Een ondergrondse gastank aankopen of huurkopen. U koopt bij ons een volledig pakket, inclusief grondige service. Wat u daarvoor krijgt?

  • een gastank van 1750, 2750 of 5000 liter
  • een dubbel gelaagde, tegen roest en corrosie beschermde gastank
  • inclusief een betonplaat voor de stabiliteit, een mangatkoker, deksel en alle nodige toebehoren
  • automatische leveringen, zodat u nooit zonder gas komt te zitten
  • snelle dienst voor onderhoud, herstelling en plaatsing