LPG: de slimme keuze voor uw tankstation

LPG is dé groene en voordelige brandstof en wint snel aan populariteit. Rijden op LPG is niet alleen milieuvriendelijker, maar ook een pak goedkoper dan de klassieke brandstoffen. En de consument wordt zich hier in sneltempo bewust van. Baat u een tankstation uit? Zorg er dan voor dat u een graantje meepikt van deze groeiende markt.

Practigas levert, plaatst en onderhoudt LPG-tankstations in België. Bovendien voorzien we uw tankstation van hoogkwalitatieve LPG tegen de scherpste prijzen.

De beste voorwaarden, de veiligste omstandigheden

Als gecertificeerde installateurs respecteren we de strengste veiligheidsvoorschriften. Met grote zorg verzorgen we de plaatsing van uw installatie en zorgen we ervoor dat alles gebeurt conform de regelgeving.

We houden alles zelf in handen. Alle werken worden gecoördineerd én gecontroleerd door onze grondig opgeleide experts. Zo bent u zeker van een feilloze uitvoering.

Wat u hoeft te doen? Ons contacteren. Wij doen de rest! Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen we voor de opvolging van uw project. We vragen zelfs de nodige milieuvergunningen aan.

Een LPG-tankinstallatie voor uw tankstation?

Bel ons nu en plan een vrijblijvend gesprek met onze adviseur!