Bij Practigas kun je ervoor kiezen een bovengrondse gastank of een ondergrondse gastank te installeren. Welke nieuwe gastank wij je precies aanraden, is dan ook sterk afhankelijk van de volgende punten:

  • Wat is je verbruik?
  • Hoe groot is de te verwarmen woning?
  • Hoeveel vrije ruimte is er rondom deze woning?
  • Hoe toegankelijk is het perceel waar de gastank moet komen?
  • Leent de indeling van je perceel zich wel tot een gastank?

Wanneer onze adviseur je een persoonlijk bezoek brengt voor de plaatsing van je gastank, zal hij bovenstaande checklist grondig overlopen. Hij brengt je beschikbare ruimte in kaart, de veiligheidsafstanden en het formaat van je woning. Aan de hand van deze analyse bepalen we vervolgens welke soort gastank en welk formaat geschikt is voor jouw specifieke situatie. Vervolgens maken we een glasheldere en vrijblijvende offerte op maat op, die we uitgebreid met je overlopen. Keur jij deze goed, dan gaan we met veel enthousiasme aan de slag volgens een strikte planning.

Willen we jouw nieuwe gastank plaatsen, dan is het vanzelfsprekend dat je oude gastank daarvoor eerst verwijderd moet worden. En ja hoor, ook daarvoor zijn de vakmannen van Practigas inzetbaar. Wij gaan snel, efficiënt en nauwkeurig te werk bij het weghalen van je oude gastank, zodat we jou in geen tijd kunnen verblijden met de installatie van de nieuwe gastank. Daarbij tonen we telkens het hoogste respect voor je woning en perceel en laten we alles netjes achter. Zo ondervind je een minimum aan overlast bij de installatie van je nieuwe gastank!

Laat je je gastank plaatsen, dan doe je dat uiteraard met de wens dat deze zo lang mogelijk naar behoren werkt en een duurzame investering is in je leefcomfort. Om de lange levensduur van je gasinstallatie te garanderen, is dan ook het aangeraden deze met regelmaat aan een gedetailleerd onderhoud door een professional te onderwerpen. Bij Practigas voeren we graag een grondig nazicht van je installatie voor jou uit, zodat je er het volle maximum uit haalt en er op een veilige manier gebruik van kunt maken.

Heb je een nieuwe gastank laten installeren door onze experts maar doet er zich uitzonderlijk toch een probleem voor? Maak je geen zorgen, het ervaren team van Practigas schakelt snel en schiet je te hulp wanneer nodig! Laat je je nieuwe gastank door ons plaatsen, dan kun je naderhand immers ook altijd bij ons terecht voor de herstelling daarvan. Zo vind je bij ons alle diensten voor je gasinstallatie onder één dak en hoef je nooit beroep te doen op een externe partner. Handig, toch? Bovendien voeren we de levering en plaatsing van je gastank, maar ook het herstel en onderhoud, telkens uit aan een eerlijke prijs.

Ben je voor de plaatsing van je gastank nog op zoek naar een gedegen expert met kennis van zaken? Wij zijn als installateur van gastanken een gevestigde waarde in de sector, en zitten graag met je samen om de mogelijkheden voor de plaatsing van je gastank te overlopen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Tot dan!