De meeste mensen kiezen voor de aankoop van propaangas als een alternatief voor het verwarmen met stookolie. Dat is niet zo vreemd: Koop je propaangas, dan ben je er immers zeker van dat je voor zowel een propere als een veilige optie kiest. Stookolie kan namelijk erg vervuilend zijn, wat in scherp contrast staat met een milieuvriendelijk alternatief als propaan. 

Wanneer je propaangas aankoopt, ontvang je een product dat uit aardolie gewonnen wordt. Propaangas wordt met andere woorden ingezet als alternatief voor niet alleen stookolie, maar ook aardgas. Net zoals aardgas wordt het energievriendelijke propaangas immers gekocht om mee te verwarmen, maar ook te koken, te kamperen (denk aan flessen propaangas), je terras te verwarmen, te barbecueën, … Een betaalbare optie die ook nog eens multi-inzetbaar is!

Wil je gebruik maken van propaangas, dan sluiten wij het systeem hiervoor graag aan op je centrale verwarmingsketel. Handig om te weten is dat de aankoop van propaangas trouwens ook voor de verwarming van appartementsgebouwen een optie is: het verbruik ervan kan individueel gemeten worden. Om het plaatje compleet te maken, is zo’n installatie gemakkelijk in onderhoud. Wat wil je nog meer?

Bij Practigas je propaangas aankopen gaat gepaard met een uitstekende klantenservice. Wij streven ernaar jouw totaalpartner te zijn voor alles wat je gastank betreft. Dit betekent dat we kwalitatief propaangas aanleveren, maar ook boven- en ondergrondse propaantanken leveren en plaatsen en deze van een grondig onderhoud of herstel voorzien. Bovendien hanteren wij scherpe tarieven, zodat je altijd op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding kunt rekenen.

In een notendop kun je bij Practigas rekenen op:

  • Kwalitatief propaangas automatisch aan huis geleverd
  • De snelle en efficiënte plaatsing van je propaantank
  • Het grondig onderhoud of herstel van je propaantank
  • De mogelijkheid tot het huren van een propaantank
  • Scherpe prijzen
  • Een uitstekende klantenservice

Met maar liefst 3 generaties aan lokaal vakmanschap staan wij je graag bij in je aankoop van propaangas. We geven je uitgebreid advies op maat van je persoonlijke situatie en denken volop met je mee. Wil je graag een keertje samen met onze experts de mogelijkheden overlopen? Dan zitten wij graag met je samen tijdens een vrijblijvende afspraak. Neem gerust contact met ons op: we helpen je zo spoedig mogelijk en met veel enthousiasme!