Meer info over gastanks?

Gastank

Een gastank van Practigas: energie voor elke dag

Wanneer het op verwarming aankomt, wilt u maar één ding: dat ze werkt. En daar zorgen we bij Practigas voor. Bij ons vindt u alle diensten onder één dak, van de levering en plaatsing tot het onderhoud, de herstelling en de verwijdering van uw gastank.

Of u voor een bovengrondse of een ondergrondse gastank kiest, is afhankelijk van verschillende factoren:

  • de beschikbare ruimte rond uw woning
  • uw verbruik en de grootte van uw huis
  • de indeling van uw perceel
  • de toegankelijkheid van uw perceel

Wilt u weten of u het best een bovengrondse of een ondergrondse gastank kiest?  Bekijk zeker ook onze artikels over ondergrondse gastanks en bovengrondse gastanks.

Propaangas in een boven- of ondergrondse gastank is dé manier om uw woning milieubewust en budgetvriendelijk te verwarmen.

Bij Practigas bieden we gastanks aan in verschillende formaten. Onze adviseur komt bij u langs om uw woonsituatie te bekijken. We analyseren de ruimte, de veiligheidsafstanden en de omvang van uw woning. Op basis daarvan maken we een voordelige, gratis en vrijblijvende offerte op van uw gastank.

Verwarmen zonder zorgen, met Practigas

Kiezen voor een gastank bij Practigas is een intelligente keuze. U hoeft zich nooit zorgen te maken over gasleveringen, want daar zorgen wij voor – met een automatisch opvolgingssysteem. Omdat onze leveringen op die manier voorspelbaar zijn, kunnen we onze ritten slim bundelen. Het resultaat? We slagen er in om u een nóg scherpere prijs te bieden voor uw gas.

Alle tanks van Practigas worden voorzien van de nodige toebehoren: drukregelaars, een drukbegrenzers, aardingspen … U belt ons op, en wij zorgen voor al de rest. U hoeft enkel de thermostaat aan te zetten en te genieten van een heerlijk verwarmde woning.

 

Bovengrondse gastank

 

Combineer alle voordelen van verwarmen op gas


Ondergrondse gastank

 

Ondergronds staat netjes