Word verdeler van Practigas gasflessen !

Gasflessen

Gasflessen, onmisbaar voor uw onderneming

Practigas is al jarenlang de betouwbare partner voor ondernemingen en zelfstandigen. Onze diensten voor bedrijven zorgen steeds weer voor gemoedsrust. U focust zich op uw activiteiten, wij zorgen voor gasproducten op maat. Samen maken we uw bedrijf sterker.

Ons uitgebreide gamma aan gas in flessen biedt de juiste ondersteuning voor elk beroep. Van dakwerkers tot traiteurs, van asfaltleggers tot kippenbakkers; voor elke onderneming heeft Practigas het geknipte product.

Ook voor logistieke bedrijven ontwikkelen we de juiste oplossingen. We leveren gasflessen voor heftrucks, die uw heftruckpark op een duurzame manier voorzien van energie. Ons gas in flessen houdt uw onderneming in beweging. En met onze nauwe opvolging zorgen we ervoor dat uw nieuwe voorraad gasflessen geleverd wordt op het moment dat u ze nodig hebt.

Contacteer onze adviseurs voor advies op maat over gas in flessen.

Al onze gasflessen worden gekeurd volgens de Europese regelgeving. Alle toepassingen (ontspanners, drukregelaars, gasslangen, verbindingsstukken, koppelstukken en diverse toebehoren) worden ook volgens deze regels gekeurd. Alle gasflessen worden gevuld en verzegeld, voorzien van een etiket met alle veiligheidseisen en voorschriften. De keuringsdatum wordt steeds vermeld op de gasfles.

Ik kies voor propaangas in flessen

Practigas biedt u verschillende formaten aan propaangasflessen aan. Propaan is geschikt voor alle toepassingen, zoals koken, terrasverwarming of ander hobbygebruik. Check zeker uw aansluiting wanneer u gas in flessen koopt. Bij Practigas hebben we gasflessen met zowel binnendraad- als buitendraadaansluitingen. Zo bent u zeker dat u het juiste gas in flessen vindt voor uw apparaat.

Onze propaangasflessen in het kort:

  • binnen- of buitendraadaansluiting
  • geschikt voor alle toepassingen
  • in formaten van 2.5, 5, 10.5, 18, 33 en 46.5 kilogram in stalen flessen
  • in formaten van 5 en 10.5 kilogram in lichtgewicht kunststoffen flessen
  • gekeurd volgens de Europese regelgeving

Ik kies voor butaangas in flessen

Butaangasflessen zijn perfect voor sporadisch gebruik en worden verkocht in verschillende formaten. U herkent ze aan hun blauwe kraag en u vindt ze meestal terug in mobilhomes, barbecues of buitenkeukens. Ook onze butaangasflessen kunnen terug gevuld worden in ons eigen vulcentrum. Butaanflessen zijn steeds voorzien van een buitendraad- of binnendraadaansluiting.

Onze butaangasflessen in het kort:

  • ook voor binnenshuis gebruik
  • voor zowel dagelijks als sporadisch gebruik
  • buitendraadaansluiting
  • keuring tien jaar geldig
  • in formaat van 12.5 kilogram (staal)

U vindt ons terug op de volgende beurzen :

 

12/01/2019 – 20/01/2019 Antwerpen : Bouw en Reno Hall 4 stand 4131

21/02/2019 – 03/03/2019 Brussel : Batibouw hall 12 stand 12304