Heb je interesse om een ondergrondse gastank te kopen, dan ben je er zeker van dat je de prijs die je betaalt op lange termijn dubbel en dik terugverdient. Wist je namelijk dat je met een ondergrondse gastank alle verschillende voordelen van verwarmen op gas geniet? We sommen ze graag kort voor je op.

  • Ten eerste zal jij noch je bezoek merken dat er een aanzienlijke tank in je perceel geïntegreerd is. Ons expertenteam voert eigenhandig de nodige grond- en graafwerken uit, zodat je ondergrondse gastank veilig verborgen en uit het zicht blijft. Maak je geen zorgen: je ondergrondse gastank zal alsnog makkelijk bereikbaar zijn voor professionelen.

    Zo geniet je van een ruime gasvoorraad in je ondergrondse gastank aan een voordelige prijs, zonder dat je het mooie zicht op je tuin daarvoor moet opgeven.
  • Ten tweede is een ondergrondse tank zo sterk dat hij quasi niet te verwoesten Bij Practicas verkopen we bovendien exclusief dubbel gelaagde tanks. Concreet betekent dit dat je geen risico loopt op de vorming van vocht op condens, en dat je ondergrondse tank dankzij deze extra bescherming een lang leven beschoren is. Zijn prijs helemaal waard dus!
  • Bij Practigas staat jouw veiligheid op de eerste plaats. Daarom laten we met veel plezier een regelmatig onderhoud van je tank uitvoeren door een onafhankelijk organisme. Zo blijf je verzekerd van een veilige en duurzame tank zonder gebreken of risico’s!
  • We leveren jouw ondergrondse gastank met inbegrip van alle toebehoren, zoals drukregelaars of een betonplaat voor de nodige stabiliteit. Allemaal inbegrepen in de prijs.

Met een ondergrondse gastank van Practigas hoef je je geen zorgen te maken over het kostenplaatje, maar ook niet over de levering van je gas. Aangezien wij er als firma voor kiezen automatisch gas bij jou te leveren, zal je immers nooit meer zonder zitten. Als dat niet handig is! Bovendien hanteren wij niet enkel voor onze ondergrondse en bovengrondse gastanks scherpe prijzen, maar ook voor onze gasleveringen.

Bij Practigas kun je je ondergrondse gastank dus aan een voordelige prijs aankopen. Daarbovenop voorzien we ook in het onderhoud, de plaatsing en het herstel van je ondergrondse gastank. Maar wist je dat je je ondergrondse tank evengoed bij ons kunt huren? Dit alles wordt door ons voorzien in een volledig pakket, met uiteraard een uitstekende service inbegrepen. Daarbij kun je kiezen tussen een ondergrondse gastank van 1750 liter, 2750 liter of zelfs 5000 liter, met een variërend kostenplaatje.

Voor een ondergrondse gastank aan een correcte prijs, ben je bij Practigas ook aan het correcte adres. Wij zitten graag met je samen tijdens een vrijblijvende afspraak om persoonlijk de mogelijkheden voor jouw nieuwe gasinstallatie te overlopen. Neem dus gerust contact op: we helpen je zo spoedig mogelijk en met de glimlach verder. Tot dan!